Με αυτά τα υλικά μαγειρεύουν οι κορυφαίοι σεφ του κόσμου - Πρώτες ύλες που βρίσκονται σε κάθε κουζίνα


Οι καλύτεροι σεφ του κόσμου διαλέγουν πάντα με προσοχή τις πρώτες ύλες για τα εστιατόριά τους. Φρέσκα βότανα, αρωματικά μπαχαρικά, δροσερά φρούτα και ...
λαχανικά, τα φρεσκότερα ψάρια και τα πιο λαχταριστά κομμάτια κρέατος.

Αλλά εάν είχαν να διαλέξουν το αγαπημένο τους συστατικό από αυτή την πανδαισία γεύσεων, ποιό θα ήταν αυτό; Κι όμως, οι περισσότερες απαντήσεις έχουν να κάνουν με υλικά που βρίσκονται σε κάθε κουζίνα.

Το Bloomberg ρώτησε δεκάδες από τους καλύτερους σεφ στον κόσμο για τα αγαπημένα τους συστατικά.


Ιδού οι απαντήσεις τους:

April Bloomfield (The Spotted Pig, New York): Αντζούγιες


Elena Arzak (Arzak, San Sebastian, Spain): Μαϊντανός


Lansu Chen (Le Moût , Taichung, Taiwan): Πάστα φασολιών που έχουν υποστεί ζύμωση


Clare Smyth (Gordon Ramsay, London): Ξύδι.


Margot Janse (Le Quartier Français, Franschhoek, South Africa): Αφρικανικό ξινό σύκο


Ruth Rogers (River Cafe, London): Λεμόνια


Emma Bengtsson (Aquavit, New York): Αγγούρια


Angela Hartnett (Murano, London): Σκόρδο και δενδρολίβανο


Helene Darroze (Helene Darroze, Paris): Πατάτες


Marco Pierre White (Rudloe Arms, Corsham, England): Βούτυρο


Pierre Koffmann (Koffmann's, London): Αλάτι


Jamie Oliver (Fifteen, London): Πιπέρια τσίλι


Jonny Lake (The Fat Duck, Bray, England): Καπνιστό νερό


José Andrés (Minibar, Washington, D.C.): Αυγά


Albert Adria (Tickets, Barcelona): Ντομάτες


Michel Roux Jr. (Le Gavroche, London): Χυμό λεμονιού


Eric Ripert (Le Bernardin, New York): Μαύρη τρούφα


Tom Kitchin (Kitchin, Edinburgh): Αγριόχηνα


Vineet Bhatia (Indego by Vineet, Dubai): Φύλλα κάρι


Tom Sellers (Restaurant Story, London): Αγριοράπανο


Uwe Opocensky (Mandarin Oriental, Hong Kong): Κουνουπίδια


Karam Sethi (Gymkhana, London): Κρεμμύδια

Good tasty people