Μακαρόνια με μοσχαράκι κοκκινιστό

Για τους μακαρονάδες που θέλουν μαζί και κρέας αυτή η συνταγή θα τους κάνει να γλύφουν τα δάχτυλά τους.

Βάλε ποδιά, βάλε νερό στην κατσαρόλα και ετοιμάσου για μια γευστικότατη σπεσιαλιτέ....

Υλικά

Σπαγγετίνη Νο10 (400γρ.)

Mοσχαρίσιο κρέας (1 κιλό)

Kρεμμύδια ψιλοκομμένα (3)

Σκόρδο (2 σκελίδες)

Χυμός ντομάτας (300γρ.)

Ελαιόλαδο (1 φλιτζάνι)

Βούτυρο (1 κουταλάκι)

Τοματοπελτέ (1 κ.σ.)

Λευκό κρασί ξηρό (1 ποτήρι)

Αλάτι

Πιπέρι

Κανέλα (1 πρέζα)

Γαρύφαλλο

Μπαχάρι

Ζάχαρη (1 κουταλάκι)

Κεφαλοτύρι τριμμένο (250γρ.)

Εκτέλεση

Κόβετε το μοσχάρι σε μερίδες.

Σε μία κατσαρόλα ζεσταίνετε το λάδι και το βούτυρο και ροδίζετε το κρέας.

Προσθέτετε το σκόρδο και το κρεμμύδι και τα σοτάρετε.

Σβήνετε με το κρασί και προσθέτετε το χυμό ντομάτας, τον τοματοπελτέ, όλα τα μπαχαρικά και τη ζάχαρη.

Στη συνέχεια, προσθέτετε αλάτι και πιπέρι κι όσο νερό χρειαστεί για να καλύψει καλά το κρέας.

Σκεπάζετε την κατσαρόλα και βράζετε σε μέτρια φωτιά έως ότου μαλακώσει το κρέας, περίπου για 30 λεπτά.

Ταυτόχρονα, βράζετε τα Σπαγγετίνη Νο10 σε αλατισμένο νερό, όσο λέει η συσκευασία.

Όταν βράσουν, τα σουρώνετε καλά και τα σερβίρετε με το κρέας και τη σάλτσα από πάνω.

Πασπαλίζετε με το τριμμένο κεφαλοτύρι.

ΚΑΛΗ ΣΑΣ ΟΡΕΞΗ! 

Good tasty people