Συστατικά:
2 πιττούλες
Αλάτι και φρεσκοτριμμένο πιπέρι
λίγο θυμάρι και δενδρολίβανο ψιλοκομμένο
Οδηγίες:
Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 180 βαθμούς.
Χωρίζουμε τις πίτες σε δύο κομμάτια. Και τις κόβουμε στα οκτώ. Αλοίφουμε τα κομμάτια με λάδι ή με βούτυρο και πασπαλίζουμε με τα μυρωδικά.
Απλώνουμε αντικολλητικό χαρτί σε ταψί και βάζουμε όλα τα κομμάτια το ένα δίπλα στο άλλο.
Ψήνουμε για 6 λεπτά, μέχρι να ροδοκοκκινήσουν. Τα αφήνουμε να κρυώσουν και τα σερβίρουμε μαζί με διάφορα ντιπ.