Αρωματικές πιτούλες

Συστατικά:

2 πιττούλες

ελαιόλαδο ή βούτυρο λιωμένο, ανάλογα του.... γούστου σας

Αλάτι και φρεσκοτριμμένο πιπέρι

λίγο θυμάρι και δενδρολίβανο ψιλοκομμένο

Οδηγίες:

Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 180 βαθμούς.

Χωρίζουμε τις πίτες σε δύο κομμάτια. Και τις κόβουμε στα οκτώ. Αλοίφουμε τα κομμάτια με λάδι ή με βούτυρο και πασπαλίζουμε με τα μυρωδικά. 

Απλώνουμε αντικολλητικό χαρτί σε ταψί και βάζουμε όλα τα κομμάτια το ένα δίπλα στο άλλο.

Ψήνουμε για 6 λεπτά, μέχρι να ροδοκοκκινήσουν. Τα αφήνουμε να κρυώσουν και τα σερβίρουμε μαζί με διάφορα ντιπ.

Good tasty people