Υλικά
3 φλ. τσαγιού αλεύρι
3 αυγά
1 κ. γλ. μπέικιν πάουντερ
2 κ. σ. ζάχαρη άχνη και κανέλα ή μέλι και καρύδια
ή μέλι και καρύδια
Εκτέλεση
Σε μεγάλο μπολ ρίχνουμε το αλεύρι, τα αυγά, τη μαστίχα και το μπέικιν.
Ζυμώνουμε ώστε η ζύμη να γίνει σφιχτή. Κόβουμε κομμάτια ζύμης, τα ανοίγουμε σε λεπτό φύλλο, κόβουμε σε λωρίδες πλάτους 3-4 εκ. και τις δένουμε κόμπο ή φιόγκο.
Τις τηγανίζουμε σε καυτό λάδι. Τις σερβίρουμε με άχνη και κανέλα ή μέλι και καρύδια.