
1. Stroopwafel, Άμστερνταμ – Ζεστή καραμέλα ανάμεσα σε ψημένες πίτες
2. Pastel De Nata, Λισαβόνα – Πίτα γεμισμένη με κρέμα αυγού και πασπαλισμένη με κανέλα
3. Quindim, Βραζιλία – Ταρτάκια με καρύδα
4. Sachertorte, Βιέννη – Σοκολατένια πάστα σε στρώσεις με μαρμελάδα βερίκοκο
5. Churros, Μαδρίτη – Λεπτές λωρίδες ζύμης τηγανισμένες και βουτηγμένες σε ζεστή σοκολάτα
6. Rugelach, Ιερουσαλήμ – Γλυκιά ζύμη με στρώματα σοκολάτας και γέμιση από φρούτα ή ξηρούς καρπούς, πασπαλισμένη με κανέλα και ζάχαρη
7. Μπακλαβάς, Τουρκία – λεπτά φύλλα ζύμης γεμισμένα με φιστίκι και σιροπιασμένα
8. Galub Jamun, Ινδία – Μπάλες ζύμης που τηγανίζονται και καλύπτονται από σιρόπι αρωματισμένο με σαφράν
9. Basbousa, Αίγυπτος – Πίτα σιμιγδαλιού με σιρόπι και κρέμα
10. CaaKiri, Νιγηρία – Είδος ρυζόγαλου
11. Sopaipillas, Χιλή – Τηγανίτες με μέλι και ζάχαρη άχνη
12. Tangyuan, Κίνα – Μπάλες ρυζιού σε γλυκό σιρόπι τζίντζερ
13. Bibingka, Φιλιππίνες – Κέικ ρυζιού με καρύδα
14. Faloodeh, Περσία – Νούντλς με ανθόνερο και ζάχαρη
15. Che Dau Xanh, Βιετνάμ – Γλυκιά σούπα φασολιών
16. Ma’amoul, Συρία – Γεμιστά μπισκότα με ξηρούς καρπούς
17. Kueh Bangkit, Μαλαισία – Mπισκότα καρύδας
18. Γαλακτομπούρεκο, Ελλάδα – Φύλλο κρούστας γεμισμένο με κρέμα και σιροπιασμένο
19. Syrniki, Ρωσία – Λουκουμάδες γεμιστοί με τυρί και ζάχαρη