Πέσατε με τα μούτρα στο φαγητό αυτές τις μέρες; Φάτε κάτι ελαφρύ σήμερα, αλλά δώστε πρωτοτυπία στο γεύμα σας με αυτήν την πανεύκολη συνταγή.
ΥΛΙΚΑ
230 γρ. φέτα
45 ml. ελαιόλαδο ( 3 κ.σ.)
Φρεσκοτριμμένο πιπέρι κατά βούληση
θυμάρι 1 κ.γ.
2 κ.σ. μέλι
2 κ.σ. καρυδόψιχα χονροκομμένη
Χρόνος Προετοιμασίας
15'
Βαθμός Δυσκολίας
Εύκολη
Αριθμός ατόμων
4 άτομα
Ετοιμασία
Κόβουμε τη φέτα στη μέση και τη στραγγίζουμε.
Σε ένα μικρό ταψί βάζουμε το 1/3 της ποσότητας του λαδιού και απο πάνω το ένα κομμάτι της φέτας. Περιχύνουμε με το άλλο 1/3 της ποσότητας του λαδιού και το μισό μέλι. Τοποθετούμε απο πάνω το άλλο κομμάτι της φέτας, περιχύνουμε με το υπόλοιπο λάδι, το υπόλοιπο μέλι και πασπαλίζουμε με το θυμάρι, τα καρύδια και πιπέρι.
Βάζουμε το ταψί σε φούρνο που έχουμε προθερμάνει στους 200 βαθμούς για 10 περίπου λεπτά μέχρι να μαλακώσει η φέτα χωρίς όμως να λιώσει.
Σερβίρουμε αμέσως με ψωμί ή κράκερς.