Μίνι ταρτάκια σοκολάτας


Γλύκισμα για τους μικρούς θησαυρούς της ζωής μας, που ετοιμάζουμε στο πι και φι.

1 πακέτο φύλλα κρούστας

1 βαζάκι nutella....


Εκτέλεση:

Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 200ο C.

Μεταφέρουμε τα φύλλα κρούστας σε μια ελαφρώς αλευρωμένη επιφάνεια και το κόβουμε προσεκτικά με ένα μαχαίρι σε ορθογώνιο σχήμα.

Με ένα κουτάλι τοποθετούμε στη μέση κάθε ορθογωνίου δύο κουταλάκια του γλυκού nutella, αφήνοντας ένα μικρό κενό πριν από την άκρη –για να μη ξεχειλίσει στο ψήσιμο.

Στη συνέχεια, κλείνουμε το κάθε ορθογώνιο φύλλο κρούστας και σφραγίζουμε τις άκρες με τα δόντια ενός πιρουνιού.

Ψήνουμε τα ταρτάκια για 10 λεπτά, στις αντιστάσεις.

Προθερμάνετε το φούρνο στους 200 βαθμούς. Μεταφέρετε τα φύλλα κρούστας σε μια ελαφρώς αλευρωμένη επιφάνεια και το κόβουμε προσεκτικά με ένα μαχαιράκι σε ορθογώνιο σχήμα. Με ένα κουτάλι τοποθετήστε στη μέση κάθε ορθογωνίου 2 κουταλάκια του γλυκού Merenda , αφήνοντας ένα μικρό κενό πριν από την άκρη. Στη συνέχεια, κλείστε το κάθε ορθογώνιο φύλλο κρούστας και σφραγίστε τις άκρες με τα δόντια ενός πιρουνιού. Ψήνουμε τα ταρτάκια για 8 έως 10 λεπτά και στη συνέχεια τα αφήνουμε να κρυώσουν. Προαιρετικά, μπορείτε να τα περιχύσετε και με λιωμένη σοκολάτα που έχετε ζεστάνει σε φούρνο μικροκυμάτων.

Good tasty people